Zoekveld

U bent hier

Onthaaldag

Wij organiseren op vrijdag 31 augustus 2018 een onthaaldag waarop je als nieuwe leerling kennis zal maken met de leerlingen van jouw klas, een aantal van jouw leerkrachten en interessante plaatsen in de school. Je wordt die dag van 9u tot 15.30u op school verwacht. In de voormiddag krijg je al je boeken en schriften en in de namiddag gaan we op ontdekking.

Dit betekent dat de school zorgt voor alle studiemateriaal. We werken met een boekenfonds: handboeken huur je voor een schooljaar en alle werkboeken of handboeken die je gedurende meerdere schooljaren gebruikt, kan je kopen via de school. Op de onthaaldag ligt de volledige stapel klaar voor jou, hiervoor hoef je dus niets te doen. Wat je die dag meebrengt:

  • een grote stevige rugzak of boekentas
  • schrijfgerief
  • reservekledij
  • regenkledij

Draag zeker speelkledij. De school zorgt voor je middagmaal.

 

Na de kennismaking, kunnen we maandag aan het echte werk beginnen! Je wordt op maandag 3 september 2018 verwacht van 9u00 tot 14u50. Je klasleraar geeft je in de voormiddag graag nog wat meer uitleg. In de namiddag maak je kennis met de eerste twee vakleerkrachten. Op maandag 4 september 2017 word je dan verwacht van 8u25 tot 15.50u en maak je kennis met de vakleerkrachten van die dag. Vergeet je boekentas niet met het nodige materiaal!

Wij hebben er al vast veel zin in! Tot dan! de leerkrachten van het eerste jaar van het Sint-Ritacollege